Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ / ДОСТАВКА И РЕКЛАМАЦИИ

Използването на еМАГАЗИН www.petyadonska.com автоматично означава, че сте съгласни и приемате условията по-долу.

еМАГАЗИН www.petyadonska.com си запазва правото да променя дизайна на сайта както и неговото съдържание по всяко време. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.petyadonska.com, освен ако изрично не е посочено друго. Използването на каквито и да е материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

*Предлаганите аксесоари са ръчно изработени единични бройки.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА:

За клиент се счита всяко лице, използващо еМАГАЗИНА ни и което е подало поръчка, след като се е съгласило с тези условия. Клиентът се задължава да попълва правилно полетата във формата за поръчки и да не предоставя грешна информация за себе си.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА eМАГАЗИНА:

еМАГАЗИН www.petyadonska.com си запазва правото да променя показаните цени, без предупреждение, по всяко време, като цените плащани от клиента са цените, които са били актуални в момента на поръчване – за целта клиентът и онлайн магазина получават копие от поръчката.

еМАГАЗИН www.petyadonska.com не е отговорен за щети, нанесени от Вас, използвайки нашите продукти.

еМАГАЗИН www.petyadonska.com си запазва правото да не изпълни поръчка, ако тя не съответства на тези условия.
еМАГАЗИН www.petyadonska.com се задължава да показва цените според Закона за електронната търговията, т.е. всички цени в магазина са платими в български лева по курса на БНБ за посочената валута, с ДДС и без включена цена за доставка.

еМАГАЗИН www.petyadonska.com се задължава да не предоставя Вашата информация на трети лица и да не я използва за други цели, освен за изпълняване на поръчката.

ПОРЪЧКА:

 • Всяка поръчка в еМАГАЗИНA има силата на договор между клиента и еМАГАЗИНA. Всеки клиент се съгласява с тези условия, в момента на натискане на бутона „Завършете поръчката“. Тъй като поръчката има силата на договор, еМАГАЗИНA има право да приема авансово плащане по банков път, като така не нарушава член 53 от Закона за онлайн търговията.
 • В случай че, желаете да откажете поръчката преди да Ви бъде изпратена, ще трябва да изразите това Ваше желание в писмен вид. За целта може да ни изпратите отказа си на e-mail: donska61@gmail.com. Там ще трябва да опишете Вашите имена, адрес и телефон за връзка, както и коя точно поръчка отказвате.

ПОЛУЧАВАНЕ И ЗАПЛАЩАНЕ:

 • Онлайн поръчка можете да направите 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.
 • След като направите своята заявка, ние ще се свържем с Вас на посочения телефонен номер за уточнения по поръчката и стойността на куриерската услуга.

ЗАПЛАЩАНЕ:

 • Заплащането се извършва чрез наложен платеж – при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ. Когато получите поръчката, имате право да отворите пакета и да провeрите съдържанието му. След като се уверите, че продуктът е същия, който сте поръчали, тогава заплащате стойността му. При отказ от получаване, трябва да заплатите куриерските услуги и по връщането на пратката. При несъответствие ще трябва да ни уведомите по телефона, в двудневен срок, и да ни изпратите обратно продукта без наложен платеж и за наша сметка.
 • При закупуване от адрес на офиса: София 1407, ул. Голо бърдо 6А, – заплащане на място /без цена за доставка/.
 • Срокове на доставка: – ако продукта го имаме в наличност, Вие ще получите пратката си до 5(пет) работни дни. – Стоки се изпращат след потвърждение по телефона. – Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
 • Отказ от поръчка (рекламация) Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на получаването и. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
 • Продукта може да бъде изпратен обратно до нас с куриерска услуга, която може да проследява пратките или ви предоставя разписка, в която е посочен адрес на получателя. Куриерските разходи по връщането на продукта, в случай че сте получили грешен или дефектен продукт са за наша сметка. Ако се отказвате от поръчката си, то Вие ще трябва
  да заплатите куриерските услуги по връщането на пратката.
 • По желание на клиента, стоката може да бъде заменена с друга, стойността и да бъде приспадната от нова поръчка или сумата да бъде възстановена.

ДОСТАВКА:

          Поръчката Ви ще бъде изпратена с куриерска фирма Еконт Експрес/D & D Express, в зависимост къде желаете да я получите.

 • На адрес, на който куриер на фирмата ще ви достави пратката от 9.30 до 13.00 часа.
  – Също така можете да си вземете поръчката от офис на куриерска фирма Еконт Експрес/D & D Express (до поискване) от 9.00 до 18.00 часа. В случай че желаете пратката Ви да бъде доставена в точно определен час и място, ще трябва да заплатите допълнителна такса от 2.40 лв към сумата на куриерската услуга.

         При изпращане продукта обратно до офис на фирма Еконт Експрес/D & D Express (пратката задължително трябва да е с опция:

 • (Преглед преди заплащане) можете да получите парите си след 2 (два) дни от офис на Еконт Експрес/D & D Express (ако сте я изпратили от офис) или куриер да Ви ги достави на място (ако сте изпратили пратката чрез куриер). Предварително трябва да сте ни уведомили за Вашите имена и причината, поради която връщате обратно Вашата поръчка. Това може да направите по телефона, по e-mail: donska61@gmail.com или чрез формата за контакти в сайта.
         *** Настоящото споразумение и всички договорни или недоговорни задължения, произтичащи от или във връзка с него, се уреждат от и се тълкуват в съответствие със законите в България.

Офис:  1407 София,   ул. Голо бърдо 6А   GSM: 0899908208    e-mail: donska61@gmail.com

Всички права запазени © 2019 PetyaDonska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *